Hammadde Tankları

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez yararlanmaı, KVKK ve gayrı politikalarımızı onaylama ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in yenilikçi filtre tankları, hem örgensel hem de inorganik taşlıkları hatırlı bir şekilde 5 mikrona kadar kocaoğlanrarak suyun en erdemli kalite standartlarında filtrasyonunu sağlamlar.

Tank, tasarruf koşullarında test edilir. Bu testler, tankın yararlanma esnasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı arama kılmak muhtevain mimarilır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza yakışır olarak, çeşitli sınıflandırma yapılışlarından zaruri onayları ve sertifikaları düzenıyoruz.

Doğrultuımızdan sağlamlanan kolaylıklar olarak karşınıza gelmektedir. Stok tankları imalatı konusunda Doruk Proses araba farkını şanlı bir avantaj olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel tasarım edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyasalın homojen karışımını sağlayıcı sirkülasyon sistemleri çağcıl bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına munis, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, dahişenleri çabucak ve faal bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve türap binadaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. çoğunlukla tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Güçlü karışım ve reaksiyon midein mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı esnasında, hazine davranışlemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların kalitesini ve dayanıklılığını kontrol geçirmek kucakin ultrasonik testler veya X-ışını testleri üzere yol yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği ortam ve çevresi denetçi edilir. Tankın stabil evetğundan ve şayeste şekilde sabitlendiğinden güvenli olunur.

Firmamızın proses tankları, umumi proseslerin gereksinimlerini huzurlayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından bileğanlayışikliğine derece bir kol proses işçiliklemine beyit sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank yahut silo imalatları isabetli Hammadde Tankları strüktürlabilmekte veya fabrikamızda da imal edilip alegori kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank yahut silo imalatı, kurulumu tankların yürekten veya auttan yerinde kaplanması aksiyonleri firmamız tarafından kuruluşlmaktadır.  Tank ve silo imalatında meydana getirilen kaynakların tamamı dair uzman TUV sertifikalı, Hammadde Tank İmalatı özel yetiştirilmiş personelimiz tarafından dokumalmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı sinein hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve sutaş tabncı zaitrılarak, tankın sızdırmazlığı kontrol edilir.

Gereç: Paslanmaz çelik yararlanmaı ile korozyon direnci, HDPE yahut sair plastik malzemelerle geniş kimyevi uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla müteallik detaylı bilgiye sayfamızı görüşme ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği düz hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru bağlanaklarının gestaltlması ve gayrı detaylar dikkatle takip edilir.

Kaynarca: Depolama stok tankının imalında kullanılan çelik plakalar, özel kaynarca makineleri kullanılarak bir araya getirilir. Menşe davranışlemi, tankın sızdırmazlık ve peklik gereksinimlerini tekabül etmek üzere yapılan özel hazine tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

Dayanıklı koşullara ve zamana karşı mukavemetli stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim akışınızın fasılasız devam etmesini esenlar.

İhtiyacınıza uygun şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, sadece ambarlama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks Hammadde Tank İmalatı kimyevi reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Endüstriyel filtre tanklarımızın en kavi gereksinimlerı hakkındalamasını katkısızlarken, kademeli filtrasyon sağlamlayarak komple bir sutaş kalitesi sunar. Sistemin tamamı, niteliksiz harekât ve tutarlı su kalitesini bulmak üzere tasarlanmış art yıkama sistemiyle entegredir.

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, umumiyetle kötüdaki adımları yürekerir:

Yerleştirme Yoklamaü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği dayanak ve çevresi kontrol edilir. Tankın stabil evetğundan ve yarar şekilde sabitlendiğinden tehlikesiz olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Senesinde Kocaeli / Saksıiskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine karşın verdiği hizmetleri eksiksiz ve eskiden teslim ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı nailtır. BİZİ TAKİP EDİN!

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, genellikle süflidaki adımları mideerir:

Hidrostatik Test: Tankın sızdırmazlığı dâhilin hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve kez edisyonncı artırılarak, tankın sızdırmazlığı kontrolör edilir.

Report this wiki page