The 2-Minute Rule for istanbul petek servisi

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar one yıl garantilidir.

bu dediklerimden biri veya bir kaçınında sorun var ise petekleriniz ısınmaz veya bir kısım petek ısınır.

petekler çalışmıyor ise, ortamı ısıtan ve belirli aralıklarla bakım gerektiren bir sistemdir. Bu nedenle kışa girmeden petek bakımlarının yapılması gerekir.

You're using a browser that may not supported by Facebook, so we have redirected you to a less complicated Edition to provide you with the best encounter.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Tesisat eski ve zamanla özellikle demir olanlarında paslanmadan ötürü tıkalı olabilir. Şimdi bazılarınız o kadar eski tesisatlar var mı? diye soracak evet var maalesef ekonomik sıkıntılar sağlıksız tesisatın var olmasına neden olmaktadır.

Tüm daire müstakil ev işyerlernizde profesyonel olarak ilaçlı ve makinalı olarak peteklerinizi kombiniz ısı pompanızı ve her türlü sıhhi tesisat işlerinizi yerinizde yapıyoruz.

You're employing a browser that may not supported by Fb, so we have redirected you to a less complicated Variation to supply you with the finest encounter.

You are employing a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to definitely an easier Variation to provde the very best working experience.

Petek tıkalı bir şekilde uzun süre kalır ise petek servisi petekler eşit ısınmıyor olabilir. oluşacak arızalara istanbul petek servisi davetiye çıkarmış olursunuz.

Kombi Petek Temizleme ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.55 ile ısındığım oda şimdi forty-45ile ısınıyor ÇOkay petek servisi teşekkür ediyorum

Tesisat temizlemek son derece önemlidir. Her petek servisi sene olmasa dahi iki senede bir bu işlemlerin yaptırılması çAlright ciddi anlamda avantajlar sağlar.

Kaliteli ve işin uzmanları tarafından yapılan petek temizliği sayesinde yaklaşık 2 sene boyunca peteklerde istanbul petek servisi ısı sorunu yaşanmaz.

Report this wiki page